Fitness toestellen – Metalen robuuste fitness toestellen

De nieuwste sport toestellen

TnT Speeltoestellen levert een ruim assortiment aan sport toestellen voor de openbare ruimte. Denk hierbij aan voetbalgoals, fitness toestellen maar ook aan tafeltennistafels. Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Hieronder ziet u alles onderverdeeld in aparte categorie├źn. Mocht niet vinden waar u naar opzoek bent neem dan gerust contact met ons op door middel van het contactformulier onderaan deze pagina.

Bootcamp

Bootcamp

De Bootcamp lijn van TnT speeltoestellen is gemaakt van duurzame en robuuste materialen. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor de openbare ruimte. Alle Bootcamp toestellen zijn met elkaar te combineren en uit te bouwen. Samen zorgen we voor een mooi en uitdagend Bootcamp parcour voor jong en oud. Vraag ons naar een op maat gemaakte opstelling of Parcours.
Fitness

Fitness

TnT Speeltoestellen levert een compleet aanbod aan robuuste en veilige fitnesstoestellen tegen een scherpe prijs. Onze fitnesstoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte en zijn hufterproof.
Overige Balsporten
Sportbelijning

Sportbelijning

Hieronder vind u sportbelijning voor onder andere de volgende sporten: Voetbal, Basketbal, Atletiek en Volleybal.

Bekijk ook ons ruime assortiment met Speeltoestellen

TnT Speeltoestellen heeft een ruim assortiment aan speeltoestellen voor de openbare ruimte. De speeltoestellen zijn geschikt voor elke openbare locatie, voor uw schoolplein, maar ook voor de recreatie.

Speeltoestellen

Voor vragen mail gerust

Wij gebruiken door jou ingevulde gegevens enkel om uw vraag te beantwoorden.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.