schommels

Schommels voor groot en klein

Of het nou op het speelplein op school of bij het kinderdagverblijf is of gewoon thuis, kinderen schommelen graag. Schommels zijn er in veel verschillende soorten en maten. We hebben veiligheidszitjes of peuterzitjes, een schommelzitje voor kleuters, mandschommels, vogelnestschommels of gewoon eenvoudige schommelplankjes voor de grotere (en volwassen) kinderen.

Neem contact op voor meer informatie.

Schommel

Onze schommelframes hebben een strak design en kunnen worden gekoppeld zodat meerdere en verschillende schommels kunnen worden opgehangen. Een schommelframe van TnT Speeltoestellen is onderhoudsvrij, bestendig tegen vandalisme en voldoet aan alle veiligheidseisen. Wij leveren en monteren schommels tegen zeer voordelige prijzen.

Onder deze categorie vallen nu 4 producten. Echter is álles mogelijk! Neem contact met ons op voor een toestel op maat.
S-701

775,- excl. BTW
S-710

875,- excl. BTW
S-730

1.500,- excl. BTW
S-750

2.250,- excl. BTW

Schommelzittingen

Ons assortiment aan schommelzittingen zijn allemaal toepasbaar in één van de bovenstaande schommelframes. Hier vindt u basiszitjes, babyzitjes, maar ook een zitting voor kinderen met speciale behoeften, en onze vogelnestzitting.

Onder deze categorie vallen nu 5 producten. Echter is álles mogelijk! Neem contact met ons op voor een toestel op maat.
Basis zitje

88,- excl. BTW
Baby zitje

150,- excl. BTW
Kuipschommel ‘ropeset

690,- excl. BTW
Kuipschommel RVS

690,- excl. BTW
Nest

750,- excl. BTW

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.