TnT Speeltoestellen – Dikkenberg Restaurant 05

Professionele en gecertificeerde speeltoestellen

TnT Speeltoestellen heeft een ruim assortiment aan speeltoestellen, binnenspeelgoed en straatmeubilair. U vindt hier slechts een selectie van al onze speeltoestellen en mogelijkheden voor op maat gemaakt speeltoestellen. Alle kleuren en combinaties voor onze speeltoestellen zijn volledig naar eigen wens in te vullen. U krijgt dus altijd het speeltoestel dat het beste aansluit bij de speelomgeving. Elk speeltoestel dat u bij TnT koopt voldoet aan de laatste versie van de norm EN-1176, zodat u zeker weet dat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen.

Balanceren

Balanceren

De betaalbare balanceer toestellen van TnT speeltoestellen.
Draaien

Draaien

Voor kinderen zijn draaitoestellen altijd een uitdaging. In hun eentje, of lekker met z’n allen. We hebben kleine en grote draaitoestellen voor verschillende leeftijden, met of zonder zitbankjes. Al onze draaitoestellen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden geleverd tegen zeer scherpe prijzen.
Duikelrekken

Duikelrekken

TnT Speeltoestellen heeft zeer robuuste, onderhoudsvrije duikelrekken voor een eerlijke prijs. De metalen duikelstangen kunnen op iedere gewenste hoogte worden gemonteerd en het aantal kan eindeloos worden uitgebreid, ook op verschillende hoogtes.
Glijbanen

Glijbanen

Glijbanen van TnT Speeltoestellen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en voldoen aan alle veiligheidseisen (EN1176). Wij leveren glijbanen in kunststof, metaal of een combinatie hiervan, en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Klimtoestellen

Klimtoestellen

Op de zeer uitdagende klimtoestellen van TnT Speeltoestellen is alles mogelijk. De klimrekken en klimtoestellen zijn geschikt voor diverse leeftijden, voor de aller kleinsten tot aan de oudere kinderen. Al onze klimtoestellen zijn onderhoudsvrij en bestendig tegen vandalisme. Wij leveren en monteren tegen zeer scherpe prijzen!
Schommels

Schommels

Onze schommelframes hebben een strak design en kunnen worden gekoppeld zodat meerdere en verschillende schommels kunnen worden opgehangen. Een schommelstelling van TnT Speeltoestellen is onderhoudsvrij, bestendig tegen vandalisme en voldoet aan alle veiligheidseisen. Wij leveren en monteren schommels tegen zeer voordelige prijzen.
Specials

Specials

Specials zijn speeltoestellen die in samenwerking met de klant zijn ontworpen.
Speelhuisjes

Speelhuisjes

De speelhuisjes van TnT Speeltoestellen zijn onderhoudsvrij, duurzaam en voorzien van alle benodigde veiligheidskeurmerken. De speelhuisjes zijn te verkrijgen met verschillende spelaanleidingen.
Straatmeubilair

Straatmeubilair

TnT Speeltoestellen levert robuust straatmeubulair voor de openbare ruimte. Het betaalbare straatmeubulair is onderhoudsvrij, bestand tegen vandalisme en het zit ook prettig.
Veerbeesten

Veerbeesten

Onze onderhoudsvrije veerbeesten zijn speels en robuust tegelijk. De vrolijke designs zijn uitgevoerd in metaal met kunststof. Deze veerbeesten zijn aantrekkelijk geprijsd.
Wiptoestellen

Wiptoestellen

Onze onderhoudsvrije wipwappen zijn speels en robuust tegelijk. De vrolijke designs zijn uitgevoerd in metaal met kunststof. Ze worden verankerd op een stevige, betonnen voet en zijn bestendig tegen vandalisme.

Bekijk ook ons sport assortiment

TnT Speeltoestellen levert een ruim assortiment aan sport toestellen voor de openbare ruimte. Denk hierbij aan voetbalgoals, fitness toestellen maar ook aan tafeltennistafels.

Voor vragen mail gerust

Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens enkel om uw vraag te beantwoorden.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.