TnT Speeltoestellen – Dikkenberg Restaurant 05

Professionele en gecertificeerde speeltoestellen

TnT Speeltoestellen biedt een ruim assortiment aan speeltoestellen en straatmeubilair. Naast onderstaande speeltoestellen kunnen wij voor jou ook een speeltoestel op maat ontwikkelen. Dit speeltoestel zal dan volledig naar jouw wensen worden ingericht en naderhand worden gecertificeerd. De kleuren van onze speeltoestellen zijn naar wens aan te passen, vraag naar onze kleurenpagina voor de beschikbare kleuren. Je krijgt dus altijd het speeltoestel dat het beste aansluit op jouw wensen. Elk speeltoestel dat je bij TnT Speeltoestellen koopt voldoet aan de laatste versie van de norm EN-1176, zodat je zeker weet dat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen.

Balanceren

Balanceren

De betaalbare balanceertoestellen van TnT speeltoestellen.
Draaien

Draaien

Voor kinderen zijn draaitoestellen altijd een uitdaging. In hun eentje, of lekker met z’n allen. We hebben kleine en grote draaitoestellen voor verschillende leeftijden. Al onze draaitoestellen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden geleverd tegen zeer scherpe prijzen.
Duikelrekken

Duikelrekken

TnT Speeltoestellen heeft zeer robuuste, onderhoudsvrije duikelrekken voor een eerlijke prijs. De metalen duikelstangen kunnen op iedere gewenste hoogte worden gemonteerd en het aantal kan eindeloos worden uitgebreid, ook op verschillende hoogtes.
Glijbanen

Glijbanen

Glijbanen van TnT Speeltoestellen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en voldoen aan alle veiligheidseisen (EN1176). Wij leveren glijbanen in kunststof, metaal of een combinatie hiervan, en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Klimtoestellen

Klimtoestellen

Op de zeer uitdagende klimtoestellen van TnT Speeltoestellen is alles mogelijk. De klimrekken en klimtoestellen zijn geschikt voor diverse leeftijden, voor de allerkleinsten tot aan de oudere kinderen. Al onze klimtoestellen zijn onderhoudsvrij en bestendig tegen vandalisme. Wij leveren en monteren tegen zeer scherpe prijzen!
Muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten

De muziekinstrumenten van TnT Speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenruimte. Ze zijn robuust en gemaakt van duurzame materialen.
Specials

Specials

Specials zijn speeltoestellen die in samenwerking met de klant zijn ontworpen.
Speelhuisjes

Speelhuisjes

De speelhuisjes van TnT Speeltoestellen zijn onderhoudsvrij, duurzaam en voorzien van alle benodigde veiligheidskeurmerken. De speelhuisjes zijn te verkrijgen met verschillende spelaanleidingen.
Straatmeubilair

Straatmeubilair

TnT Speeltoestellen levert robuust straatmeubulair voor de openbare ruimte. Het betaalbare straatmeubulair is onderhoudsvrij, bestand tegen vandalisme en het zit ook prettig.
Veerbeesten

Veerbeesten

TnT Speeltoestellen biedt een ruim assortiment aan veerbeesten in allerlei verschillende modellen. Veerbeesten of wipkip zijn zeer geschikt voor de allerkleinste kinderen. Onze onderhoudsvrije veerbeesten zijn speels en robuust tegelijk. De vrolijke designs zijn uitgevoerd in metaal met kunststof. Deze veerbeesten zijn aantrekkelijk geprijsd.
Wiptoestellen

Wiptoestellen

Onze onderhoudsvrije wipwappen zijn speels en robuust tegelijk. Wij bieden wipwappen voor 2 kinderen, maar ook voor meerdere kinderen. Ze worden verankerd op een stevige, betonnen voet en zijn bestendig tegen vandalisme.
Zandbakken

Zandbakken

Alle kinderen vinden het leuk om met zand te spelen. Het assortiment van TnT Speeltoestellen biedt verschillende zandbakken, maar ook een aantal zandspellen.

Bekijk ook ons sport assortiment

TnT Speeltoestellen levert een ruim assortiment aan sporttoestellen voor de openbare ruimte. Denk hierbij aan voetbalgoals, fitnesstoestellen, maar ook aan tafeltennistafels.

Voor vragen mail gerust

Wij gebruiken door jou ingevulde gegevens enkel om uw vraag te beantwoorden.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.